Over ons

Wie wij zijn

Be®Nice MammaCare voor Jou is een onderdeel van Be®Nice Lingerie voor Jou.

Mirjam Verheul heeft ruime ervaring in dit mooie en betekenisvolle vak van mammacare. Borstprothesen, passende lingerie, goedzittende badmode; alles moet naadloos op elkaar aansluiten. Mirjam weet precies waar ze op moet letten, waar ze voor moet zorgen en hoe jullie samen tot de best passende oplossing komen.

Met het grote assortiment lingerie, badmode en nachtkleding van Be®Nice Lingerie voor Jou zit er altijd wel een item bij dat perfect aansluit op de wensen en eisen. De lingeriestylisten die je in de inmiddels vier filialen vindt zijn stuk voor stuk onwijs enthousiaste dames met een hart voor lingerie, een passie voor helpen en een persoonlijkheid waarbij je je snel op je gemak voelt. Perfect om op een ongedwongen manier het, voor vele vrouwen lastige, thema lingerie te benaderen.

Wat wij doen

Met het juiste advies binnen een ongedwongen en warme sfeer, jou ondersteunen in en na een roerige periode van borstoperatie(s). Samen zoeken we naar de meest passende oplossing, de meest perfecte borstprothese(s) en ontdek je dat er op het gebied van lingerie en badmode meer mogelijk is dan je wellicht in eerste instantie dacht.

Waar wij voor staan

Het overkomt gemiddeld 1 op de 9 vrouwen: een borstoperatie. Dit is een lastige en emotionele ervaring die veel energie vergt. Maar veel vrouwen ervaren na verloop van tijd dat er nog iets gebeurt: na de roerige periode nemen de momenten waarop je het gevoel krijgt weer echt te leven, toe.

Wanneer je net hebt gehoord dat je borstkanker hebt, kan dat een grote impact hebben op jou en op je omgeving. Het kan je voor korte of langere tijd uit evenwicht brengen. De ziekte of behandelingen kunnen gevolgen hebben op veel verschillende levensgebieden. Naast de fysieke beperkingen kunnen er ook zaken spelen als angst, onzekerheid en verdriet. Graag willen wij jou na die roerige periode begeleiden en op zoek gaan wat het beste bij jou past zodat je jezelf veilig, zelfverzekerd en comfortabel voelt. We vertellen je graag over de verschillende prothesen, geven je praktische tips en persoonlijk advies. Bij ons vind je (deel-)prothesen in meerdere modellen en maten van diverse merken.